iPad Video Converter

iPad muunniniPad muunnin on jälleen loistava lopullinen ohjelmisto iPad, iPad mini. Tämä iPad muunnin koostuu toimii iPad Video muunnin,iPad mini muunnin, iPhone muunnin. Erityisesti muuntaminen mxf-elokuvia iPad toiminto on kohokohta ohjelmaa. Se tuottaa H.264 ja MPEG-4-koodattua MP4 jopa 720p (MP3, AAC, WAV, häviötön FLAC, AIFF jne.) iPadille. Voit kopioida mod ja mts-elokuvia haluamasi tekstityksiä ja ääniraitoja ja saada 5.1 surround äänet. Kokeile iPad Video muunnin ja olet onnellinen nähdessäni, että mitä se toimii kuin teidän odotettavissa.

Jos voit Mac OS-käyttäjät, Ilmainen lataa iPad muunnin Mac oikeudenkäyntiä varten.

iPad converter iPad Video Converter       iPad converter for mac download iPad Video Converter for Mac

Hanki rekisteri koodi

kaufen iPad Converter Suite     kaufen iPad Converter for Mac

Best video Muuntaja muunnin mp4 avi iPad iPod iPhone android-tablet

Edellä on tärkein Screenshot tämän iPad muunnin, voit nähdä, että on olemassa "Getting Started" vaiheet, 1, 2, 3, 4. Seuraa ohjeita, vedä ja pudota kansiot ja tiedostot, jotka voit hallita sen helposti.

1. iPad muunnin on kehitetty iPad käyttäjät voivat katsella videoita, video ja Blu-ray-elokuvia iPad.

2. Audio Video Sync-tekniikan ansiosta täysin vastaa muunnettujen tiedostojen.

3. App koskee sisäänrakennettu koodekin eikä asentaa codec tietokoneeseen, jotta suojata OS odottamattomilta codec ongelmia.

4. Helppokäyttöinen mutta tehokas editointi tilat on varustettu voit rajata ei-toivotut mustat reunat, leikata videoleikkeitä missä tahansa pituus, lisää teksti / kuva / video vesileima, aseta erikoistehosteet, poistaa lomituksen linjat, säätää äänenvoimakkuutta ja korvata alkuperäiset ääniraidan suotuisa musiikkiin.

5. iPad muunnin pystyy rip video ja Blu-ray elokuvan laadukas ääni jopa 5,1 kanavaa ja poimia ääntä -videoleikkeitä ja muuntaa haluttuun ääniformaatteja nauttia siitä kannettavia mediasoittimia.

6. Suuri Profiilinhallinta avulla voit luoda uusia Tulostusmuodot perustuu olemassa oleviin muotoihin ja tallentaa ne myöhempää käyttöä.

input tiedostoja

Blu-ray-kansio, video-kansio, video kuva tiedosto,

videomuotoja (*.ts, *.mts, *.m2ts, *.tp, *.trp, *.mov, *.mod, *.tod, *.dv, *.vob, *.m2v, *.tivo *.avi,*.divx, *.mpg, *.mp4, *.m4v, *.mov, *.qt, *.wmv, *.asf, *.3gp, *.3g2, *.rm, *.rmvb, *.dat *.mkv, *.nut, *.nsv, *.flv, *.f4v, *h.264)

äänimuodot (*.m4a, *.wma, *.wav, *.mp3, *.mp2, *.au, *.flac, *.mka, *.aac, *.ac3, *.ogg, *.aiff, *.ra, *.ram, *.dts)

 

Tulostiedostot

iPad suuntautunut video (iPad HD, iPad H.264, iPad MPEG-4) ja muiden yhteisten videoformaatteja (*.avi, *.wmv, *.asf, *.mpg, *.mp4, *.3gp, *.3g2, *.mov, *.mkv, *.m4v)

iPad-yhteensopiva audio (*.mp3, *.aac, *.wma, *.flac, *.aiff) ja muiden yhteisten videoformaatteja (*.m4a, *.wav, *.ogg, *.ac3, *.au, *.mp2, *.mka)

 

Lisää ruutukaappauksia iPad muunnin:

Järjestelmävaatimukset

  • Käyttöjärjestelmä: Windows 10/8/7
  • DirectX versio: 9.0 tai uudempi
  • Muisti: 128 MB ainakin
  • Prosessori: Intel Pentium Ⅲ prosessori 500 MHz
  • Kiintolevytila: 512 tai yli
  • Optinen asema: video-ROM (BD-ROM tarvitaan repimässä Blu-ray Disc).