PDF u Flash pretvarač

PDF u Flash pretvaračPDF u Flash pretvarač može pretvoriti PDF datoteke u Flash datoteke (SWF), što je najbolje rješenje za pretvoriti PDF u Flash. Budući da PDF do Flash pretvarač ima mogućnost da automatski generirati swf datoteka iz PDF-a i generirati HTML stranice web-flipping knjige. PDF u SWF pretvarač podržava batch uvoza PDF datoteka i PDF Flash konverzije za svoju seriju modela.

PDF u SWF pretvarač može omogućiti vam da odaberete odgovarajući flash flipping knjige player i pozadine sa vaše web stranice. Osim toga, vi ste u mogućnosti za napraviti neke postavke za svoj ​​flash player i kože, na primjer: koža gumb za zumiranje, zum bar sakriti, i tako dalje.

PDF u Flash pretvarač također nudi mnoge iznenađujuće flash preloader odabrati za tvoj bljesak flipping knjigu ljepotom. Jednom riječju, ovaj PDF u Flash softver je prvi izbor u stvaranje bljesak flipping knjigu.

 

besplatni PDF pretvarač u flash preuzimanje Windows OS             PDF u flash pretvarač za Mac preuzimanje Mac OS

 

Kako to pretvoriti PDF u flash :

1. Download PDF u Flash pretvarač na PC ili Mac i pokrenite ga.

2. Kliknite "Add File" za dodavanje PDF datoteke.

 

PDF u Flash pretvarač za PC

 

3. Kliknite "Convert" gumb na desnom kutu. pretvorba će biti dovršen u nekoliko sekundi.

Bez sumnje, ovaj PDF u Flash pretvarač je jednostavan za korištenje za pretvorbu iz PDF datoteke u Flash-u .swf formatu.

     

Kupi sad Windows OS Win 10,7          Kupi sad PDF to Flash Mac OS