PDF Flash pretvarač za Mac

pdf to flash za macPDF u Flash pretvarač za Mac je jedan PDF uređivanje softver za Mac OS korisnicima. Besplatni download softvera, Mac korisnici mogu pretvoriti PDF u Flash s brzo pretvaranje brzina.

PDF u Flash pretvorbe na Mac je jednostavno s ovim desktop aplikacija. Svaki dokument Adobe PDF mogao biti pretvoren u Macromedia Flash (SWF) datoteka na Mac čak i bez Adobe PDF Reader.


Ovaj PDF u Flash pretvarač za Mac vam omogućuje pretvoriti vaše press spreman PDF ili naredbene datoteke u život, pretraživati ​​digitalne izdanja u nekoliko minuta.


PDF Flash pretvaranje softver za Mac


Značajke PDF u Flash pretvarač za Mac :

 • Pretvoriti PDF u Flash SWF datoteke na Mac za online i offline objavljivanja, brzo pregledavanje PDF datoteka u pregledniku, bez opterećenja Adobe Reader.
 • Brzo učitavanje e-stranicama
 • Zoom dinamičan, zoom in, zoom sve, zoom out, ni način i pan stranice da biste vidjeli pojedinosti.
 • Obogatite čitatelja iskustva s multimedijskim i stvoriti jedinstveno sučelje kako bi se uklopili publikacije izgled i dojam.
 • Intuitivno sučelje i podršku serije pretvorbe
 • Besplatni hosting PDF za flash stranicu flipping magazin
 • Izradite vlastiti online ili offline prezentacije čitanja knjige, s izvrsnim 3D animirani stranica flipping knjige da dijele trenutnoj flipping stranice, uključujući cijeli časopis putem e-pošte, Twitter, Facebook, Google, itd.
 • i više...

  free download pdf flash za Mac Besplatno preuzimanje             Kupite pdf u flash za mac Kupi odmah PDF to Flash

   

  Vodič o tome kako pretvoriti PDF u Flash na Mac OS :

   

  Kako to pretvoriti PDF za flash na Mac

   

  Za lakše korištenje PDF u Flash pretvarač za Mac, izrađujemo slici iznad. Sa nekoliko klikova, pretvorbe iz PDF u Flash može biti dovršena. Uživajte u Flash (swf) video i podijeliti sa svojim prijateljem.

  Dodaj PDF datoteka -- > Navedite PDF stranice -- > Postavite izlazni -- > Pretvoriti PDF u Flash

    

  free download PDF to flash for mac Besplatno preuzimanje             Buy pdf to flash mac Kupi odmah PDF to Flash