iPad Video Converter

iPad átalakítóiPad Converter másik kiváló végső szoftver iPad air/iPad mini/iPad Pro, amely által termelt. Ez iPad átalakító áll a funkciókat, mint iPad Video átalakító, iPad mini átalakító, iPhone átalakító. Speciálisan a konvertálása Blu-ray filmek iPad funkció egy fénypontja a program. Termel, H.264 és MPEG-4 kódolású MP4 akár 720p (MP3, AAC, WAV, FLAC veszteségmentes, AIFF, stb) iPad. Tudod rip video és Blu-ray filmek a kívánt feliratot, és audio sávok és kap 5.1 surround hangot. Próbálja ki iPad Video átalakító és akkor boldog lesz látni, hogy mi jár túl a várható.

Ha Mac OS felhasználók számára, ingyenesen letölthető a iPad átalakító Mac A tárgyalást.

iPad converter iPad Video Converter       iPad converter for mac download iPad Video Converter for Mac

Szerezd meg a nyilvántartás kódot

kaufen iPad Converter Suite     kaufen iPad Converter for Mac

megtérít video-hoz iPad

A fenti fő screenshot ennek iPad átalakító, akkor láthatjuk, hogy vannak "Getting Started" lépéseket, 1, 2, 3, 4. Kövesse a lépéseket, egyszerűen fogd és vidd a mappákat és fájlokat, hogy tudja kezelni ezt könnyen.

1. iPad átalakító fejlesztették iPad felhasználók számára, hogy élvezze a videókat, video-és Blu-ray filmeket iPad.

2. Audió-videó szinkron technológiának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a konvertált fájlokat.

3. Az app érvényes beépített kodek, és nem telepíti codec a számítógépre, hogy védi az operációs rendszert a váratlan codec problémákat.

4. Könnyen használható, de erős szerkesztési lehetőségek vannak felszerelve az Ön vágni a nem kívánt fekete szélek, berendezés videoklipek bármilyen hosszúságú szöveget / kép / videó vízjel, meg speciális effektek, megszünteti a interlacing vonalak, állítsa be a hangerőt, és helyezze az eredeti hangsáv kedvező zenét.

5. iPad átalakító képes a video-rip és Blu-ray film, magas színvonalú audio-ig 5.1 csatorna és a kivonat audio filmeket, és átalakítani a kívánt audio formátumok élvezheti a hordozható médialejátszók.

6. Nagy Profile Management lehetővé teszi, hogy új kimeneti formátum a létező formátumok és mentse őket a jövőbeni felhasználásra.

bemeneti fájl

Blu-ray mappát, video mappa, video image fájlt,

videó formátumok (*.ts, *.mts, *.m2ts, *.tp, *.trp, *.mov, *.mod, *.tod, *.dv, *.vob, *.m2v, *.tivo *.avi,*.divx, *.mpg, *.mp4, *.m4v, *.mov, *.qt, *.wmv, *.asf, *.3gp, *.3g2, *.rm, *.rmvb, *.dat *.mkv, *.nut, *.nsv, *.flv, *.f4v, *h.264)

audió formátumok (*.m4a, *.wma, *.wav, *.mp3, *.mp2, *.au, *.flac, *.mka, *.aac, *.ac3, *.ogg, *.aiff, *.ra, *.ram, *.dts)

 

kimeneti fájl

iPad-orientált videó (iPad HD, iPad H.264, iPad MPEG-4) és más közös videó formátumokat (*.avi, *.wmv, *.asf, *.mpg, *.mp4, *.3gp, *.3g2, *.mov, *.mkv, *.m4v)

iPad-kompatibilis audio (*.mp3, *.aac, *.wma, *.flac, *.aiff) és más közös videó formátumokat (*.m4a, *.wav, *.ogg, *.ac3, *.au, *.mp2, *.mka)

 

 

További screenshotok iPad átalakító:

Rendszerkövetelmények

  • Operációs rendszer: Windows 10/8/7
  • DirectX verzió: 9.0 vagy újabb
  • Memória: 128 MB legalább
  • Processzor: Intel Pentium Ⅲ processzor 500 MHz-es
  • Merevlemezen: 512 MB vagy nagyobb
  • Optikai meghajtó: video-ROM (BD-ROM szükséges ripping blu-ray lemez).