PDF aan Flash Converter

PDF aan flash converterPDF aan Flash Converter kan PDF-bestanden in Flash-bestanden (SWF), dat is de beste oplossing om PDF om te zetten in flash. Omdat PDF naar Flash Converter heeft de mogelijkheid om automatische swf-bestanden te genereren van PDF en het genereren van een HTML-webpagina flipping boeken. PDF naar SWF Converter ondersteunt batch importeren van PDF-bestanden en PDF-conversie voor de batch-model knipperen.

PDF naar SWF converter kan u toelaten om een bijpassende flitser flipping boek speler en de achtergrond met uw website te kiezen. Trouwens, je bent in staat om bepaalde instellingen te doen voor uw flash player en de huid, bijvoorbeeld: verberg zoomknop, verbergen zoombalk, en zo verder.

PDF aan Flash converter bieden ook tal van verbazingwekkende flash preloader om te kiezen voor uw flash-flipping boek schoonheid dat. In een woord, deze PDF naar Flash-software is de eerste keuze te knipperen flipping boek te maken.

 

gratis te downloaden PDF aan de converter flash Windows OS             PDF aan de converter flash voor mac download Mac OS

 

Hoe naar PDF te converteren naar Flash :

1. Download de PDF naar Flash converter op uw PC of Mac en voer het uit.

2. Klik "Add File" om uw PDF-bestanden toe te voegen.

 

PDF aan de Flash converter voor PC

 

3. Klik "Convert" knop op de rechterhoek. De conversie zal worden afgerond in een paar seconden.

Geen twijfel dat dit PDF naar Flash Converter is gemakkelijk te gebruiken voor conversie van PDF-bestand naar Flash. swf-formaat.

     

Nu kopen Windows OS Win 10,7          Nu kopen PDF to Flash Mac OS