PDF la ePub Converter

pdf la epubPentru o mai bună lectură a fişierelor PDF de pe iPhone, iPad Touch, iPod, pentru a EPUB PDF Convertor este ceea ce aveţi nevoie pentru a instala. De ce avem nevoie pentru a converti fişierul PDF pentru a format ePub? Deoarece eBooks EPUB poate ajusta dimensiunea ecranului de dispozitive portabile în mod automat, astfel încât nu aveţi nevoie să trageţi pentru a citi cărţi electronice tale!

EPUB este un format de carte electronică gratuită şi standard şi sprijinit de majoritatea dispozitivelor mobile. Cu PDF la EPUB Convertor, puteţi transforma PDF pentru EPUB pentru navigarea pe iPad, iPhone, iPod, PDA, telefon inteligent. Textul de ieşire păstrează textul original, grafică, imagini, hyperlinkuri după convertirea PDF în EPUB.


converti pdf la ePub

Formate suportate PDF :
Adobe PDF 1.0 - 1.7 formate (.pdf)

transferul PDF la eBook ePub pe dispozitivele :
Apple iPad air/iPad Pro/iPad mini (folosind iBooks), 4S/4/3GS iPhone şi iPod Touch (folosind Lexcycle Stanza, Glider sau iBooks pe iOS 4.0+), dispozitive Android (folosind WordPlayer, FBReader, Aldiko), telefon mobil, Amazon Kindle de incendiu, Sony Reader, Barnes & Noble Nook, carte de buzunar Reader, BeBook, Cybook Opus, Bookeen Cybook Gen3, Hanlin eReader.

pdf la ePub convertor Windows OS             pdf la ePub Convertor pentru Mac Mac OS

pdf la ePub convertor

PDF to ePub Converter   PDF to ePUB for Mac

Despre cum pentru a converti PDF pentru a EPUB cu acest convertor.

1. să-l instalaţi pe calculatorul dumneavoastră şi deschideţi software-ul

2. adăugare în fişiere PDF

3. selecta ca formatul de ieşire.

4. pdf la ePub de conversie

PDF la ePub Converter

  • uşor de utilizat
  • interfata prietenoasa
  • lot şi parţială de conversie modurile
  • nu nevoie de Adobe Reader şi Acrobat