PDF la Flash Convertor

PDF la flash ConvertorPDF la Flash Convertor poate converti fişiere PDF în fişiere Flash (SWF), care este cea mai bună soluţie să transforma pdf in flash. Deoarece PDF să Flash Convertor are capacitatea de a genera automat fişiere SWF de la PDF şi pentru a genera o pagină web HTML flipping cărţi. PDF în SWF Convertor sprijină lot importul de fişiere PDF şi PDF să flash de conversie pentru modelul lot sale.

PDF la SWF Convertor pot permite sa alegeti un flash player de potrivire flipping de carte şi de fundal cu site-ul tau. În plus, sunteţi în stare să facă unele setări pentru Flash Player si pielea, de exemplu: ascunde butonul de zoom, ascunde zoom bar, şi aşa mai departe.

PDF la Flash Convertor oferi, de asemenea, preloader multe flash uimitoare de a alege pentru flash flipping carte la frumusetea. Într-un cuvânt, acest PDF la Flash software-ul este prima alegere la a crea carte flash flipping.

 

free download PDF la flash Convertor Windows OS             PDF la flash Convertor pentru mac download Mac OS

 

Cum de a converti PDF la Flash :

1. Descărcaţi PDF la Flash Convertor pe PC sau Mac şi a alerga it.

2. Faceţi clic pe "Add File" pentru a adăuga fişiere PDF.

 

PDF la Flash Convertor pentru PC

 

3. Faceţi clic pe "Convert" buton de pe colţul din dreapta. conversie va fi finalizat în câteva secunde.

Fără îndoială, acest PDF la Flash Convertor este uşor de utilizat pentru conversia dintr-un fişier PDF la Flash format SWF.

     

Cumpără acum Windows OS Win 10,7          Cumpără acum PDF to Flash Mac OS