PDF la Flash Convertor pentru Mac

pdf la flash pentru macPDF la Flash Convertor pentru Mac este un software de editare PDF pentru utilizatorii de Mac OS. Free download software-ul, utilizatorii de Mac poate converti PDF la Flash cu o viteză rapidă de conversie.

PDF la Flash conversiilor pe un Mac este usor cu aceasta aplicatie desktop. Orice Adobe PDF document ar putea fi transformată într-o Macromedia Flash (SWF) fişierele de pe Mac, chiar fără a software-ul Adobe PDF reader.


Acest PDF la Flash Convertor pentru Mac vă permite să convertiţi PDF-urile de presă gata sau fişiere batch în viu, ediţiile digitale de căutare în câteva minute.


pdf să flash de conversie software-ului pentru Mac


Caracteristici PDF la Flash Convertor pentru Mac :

 • Convertiţi PDF în fişiere Flash SWF pe Mac pentru publicare online şi offline, care vizionează rapid fişiere PDF în browser, fără încărcare Adobe Reader.
 • Incarcare rapida a e-paginilor
 • Zoom dinamic, zoom in, zoom, zoom out, fie un fel şi pagini de pan pentru a vedea detalii.
 • Îmbunătăţiţi eXPerienţa cititorilor "cu multimedia şi de a crea o interfaţă unică pentru a se potrivi aspectul publicaţiei dvs. si sa se simta.
 • Interfaţă intuitivă şi de sprijin de conversie lot
 • Gratuit ce gazduieste PDF-ul să flash reWin 8 pagina flipping
 • Creaţi-vă propria prezentare on-line sau offline cu rezerva lectură carte uimitoare 3D animat pagina răsturnarea pentru a partaja pagina curentă flipping inclusiv întreaga reWin 8 prin intermediul email-uri, Twitter, Facebook, Google, etc
 • şi mai mult...

  Descărcare gratuită PDF la flash pentru mac Descărcare gratuită             Cumpara pdf să flash mac Cumpara acum PDF to Flash

   

  Ghid de modul de a converti PDF la Flash pe Mac OS :

   

  Cum de a converti PDF la flash pe mac

   

  Pentru o utilizare mai uşoară a PDF la Flash Convertor pentru Mac, vom face imaginea de mai sus. Cu cateva click-uri, de conversie din PDF la Flash poate fi completat. Bucuraţi-vă de Flash (SWF), video şi partaja cu prietenul tău.

  Adăugaţi fişiere PDF -- > Specificaţi paginilor PDF -- > set de ieşire -- > Conversia PDF la Flash

    

  Descărcare gratuită PDF la flash pentru mac Descărcare gratuită             Cumpara pdf să flash mac Cumpara acum PDF to Flash