PDF till Flash omvandlare

PDF to flash converterPDF till Flash omvandlare kan konvertera PDF-filer i Flash-filer (SWF), som är den bästa lösningen att vända pdf till Flash. Eftersom PDF till Flash omvandlare har förmågan att automatiskt generera SWF-filer från PDF och generera en HTML-webbsida vändning böcker. PDF till SWF omvandlare stöder batch import av PDF-filer och PDF blinka konvertering för sin kull modell.

PDF till SWF omvandlare kan kan du välja en matchande flash vändning bok spelare och bakgrund med din webbplats. Dessutom kan du göra några inställningar för din flashspelare och hud, till exempel: dölja zoom knapp, gömma zoom fältet, och så vidare.

PDF till Flash omvandlare erbjuder också många fantastiska flash preloader ska välja för din blixt vända bok till skönhet det. Med ett ord är denna PDF till Flash-programvara det första valet för att skapa Flash vända bok.

 

gratis PDF till Flash omvandlare nedladdning Windows OS             PDF till Flash omvandlare för Mac nedladdning Mac OS

 

Hur konvertera PDF till Flash :

1. Ladda ner PDF till Flash omvandlare på din PC eller Mac och köra det.

2. Klicka "Add File" att lägga till din PDF-filer.

 

PDF till Flash omvandlare för PC

 

3. Klicka "Convert" knappen i det högra hörnet. Konverteringen kommer att slutföras under några sekunder.

Ingen tvekan om detta PDF till Flash omvandlare är lätt att använda för konvertering från PDF-fil till Flash swf-format.

     

Köp nu Windows OS Win 10,7          Köp nu PDF to Flash Mac OS