PDF v Flash pretvornik za Mac

pdf v flash za macPDF v Flash pretvornik za Mac je eden PDF urejanje programske opreme za Mac OS uporabnike. Brezplačen prenos programske opreme, lahko Mac uporabniki PDF pretvorite v Flash s hitro pretvorbo hitrosti.

PDF v pretvorbo Flash na Mac je enostavno s tem desktop uporabo. Vsak Adobe PDF dokument se lahko spremeni v Macromedia Flash (SWF) datotek na Mac tudi brez programske opreme Adobe PDF bralnik.


To PDF v Flash pretvornik za Mac vam omogoča, da pretvorite vaš pritisnete pripravljen PDF ali paketne datoteke v živo, iskanje digitalnih izdaj v nekaj minutah.


pdf do flash konverzijo za Mac programska oprema


Značilnosti PDF v Flash pretvornik za Mac :

 • Pretvarjanje PDF datoteke v Flash SWF na Mac za Online in offline objave, hitro pregledovanje PDF datotek v brskalniku brez natovarjanja Adobe Reader.
 • Hitro nakladanje e-strani
 • Zoom dinamična, v zoom, zoom vse, zoom ven, tako ali tako in pan strani, da si ogledate podrobnosti.
 • Izboljšajte izkušnje bralcev z multimedijskimi in ustvarite edinstvene vmesnik, ki ustreza vašemu publikacije videz in občutek.
 • Intuitivni vmesnik in preusmeritev serije
 • Zastonj hosting vaš PDF do flash stran flipping revije
 • Ustvarite svoj spletni predstavitvi ali offline branje knjige z osupljivimi 3D animirani stran flipping knjigo deliti trenutno flipping stran, vključno s celotno revijo preko elektronske pošte, Twitter, Facebook, Google, itd
 • in več...

  brezplačno prenesete PDF v Flash za mac Brezplačen prenos             Nakup pdf do flash mac Kupi zdaj PDF to Flash

   

  Priročnik o tem, kako pretvoriti PDF v Flash na Mac OS :

   

  Kako pretvoriti PDF v Flash na mac

   

  Za lažjo uporabo PDF v Flash pretvornik za Mac, naredimo sliko zgoraj. Z nekaj kliki lahko, pretvorbo iz PDF v Flash je treba izpolniti. Uživajte v Flash (swf) in video deliti s prijateljem.

  Dodaj PDF datoteke -- > Določite PDF strani -- > Set izhod -- > Pretvarjanje PDF v Flash

    

  brezplačno prenesete PDF v Flash za mac Brezplačen prenos             Nakup pdf do flash mac Kupi zdaj PDF to Flash